wie zijn wij

Ronald Fiegel


Willem de Kooningacademie 1987 - architectonische vormgeving

Ik maak ontwerpen voor woonhuizen, kantoren en horeca.

Dat kan zijn een advies over een meubel of een complexe verbouwing inclusief vergunningen, inrichting, kleurplan, kunst aan de muur en de bloemen op tafel.

Om voor woningen de keuken, badkamer en de verlichting te ontwerpen, moet je je verdiepen in hoe de bewoners willen leven. Daar maak ik een plan bij, passend in de setting en het budget wat er is.

Voor horeca kijk ik naar doelgroepen, locaties en de tijdgeest. Samen met de opdrachtgever ontwikkelen we een aanpak. De uitvoering doen we in overleg. 

 

Voor mij is elke opdracht een puzzel waar altijd een passende sleutel voor te vinden is. Ik zoek de grenzen op van de opdracht om tot een ontwerp te komen wat de tijd aan kan.

Saskia Markx


Willem de Kooningacademie 1990 - Modevormgeving

 

Als ontwerper van Corporate fashion stel ik met de opdrachtgever een pakket van eisen op. Voor bedrijfskleding is technische know how noodzakelijk. Die gebruik ik, samen met mijn ruim 20 jaar ervaring in mode en vertaal de bedrijfsidentiteit naar een actuele kledinglijn.

 

Met Ronald Fiegel werk ik samen aan interieurprojecten: plannen voor kleuren en materialen en waar gewenst een dessin op schaal.

 

Daarnaast doceer ik concept/productdesign (mode) aan Artemis Hogeschool voor styling & vormgeving.